Седмично послание на Хиларион 15-22 септември 2013г.


Възлюбени,

С напредването на този месец ние откриваме, че много от вас изпитват освобождаване от много мисловни модели, които задържаха напредъка ви, новите перспективи и новите начала. Призовавайте ни, за да ви помогнем в изчистването им от вашето съзнание и от клетките на вашето тяло. Направете това изискване ежедневен навик докато се изпъни целта ви – свобода от тях – и знайте, че ние винаги сме на ваша страна, помагайки ви да постигнете баланс и равновесие и спиране на тези противоречиви енергии, защото наистина, те просто са стари енергии, които трябва да бъдат размити. Ние желаем да ни помолите за помощ в тези предизвикателства, защото колкото по-скоро сте свободни от тях, толкова по-скоро можете да приемете и напълно да интегрирате по-високите енергии и по-голямата си Светлина.

Чрез тези действия се освобождават и трансмутират много противоречия от по-голямото колективно поле, което след това позволява на повечето от човечеството да се пробуди и да се освободи от старите илюзии и възприятия, които не служат на еволюиращата душа. Тъй като тук на Земята се закотвя повече Светлина, създава се по-голяма Светлинна сила, която след това може да се използва, за да се дадат нови решения и нови начала. Процесът на Издигане в по-високо съзнание, като се придвижваме през четвъртото измерение, се движи във финалната си фаза и като става това, също така се повишава интензитета на мисловните модели и емоции, които извират във всички индивиди и за всички Служители на Светлината е жизненоважно да разберат важността от устойчиво задържане на Светлината през тези хаотични енергийни потоци. Стойте центрирани в сърдечния си център колкото може повече.

Осъзнайте и признайте лунните фази и небесните движения. Има много неща, които могат да се научат тук, когато използвате тези сили, за да ви помогнат да се придвижите напред в подходящите моменти. Тази практика ще стане по-важна, тъй като изпитването на линейното време преминава през радикални промени. Именно чрез наблюдение на тези цикли, древните хора бяха в състояние да останат в резонанс със силите на Вселената, за да стигнат отвъд света, който населяваха. Изключително важно е да развивате тази практика като начин за измерване на енергийните цикли, които настъпват, за да се приведете в синхрон с тях. Това е друга причина, поради която престоят за повече време навън сред природата е от голяма полза. Това привежда вътрешните цикли на всеки човек в съответствие с тези по-големи цикли.

Като се научите да се движите в новата реалност, вие ще се намирате в повече мир в собственото си ядро и ще знаете инстинктивно правилната стъпка, която трябва да предприемете, както е необходимо. Това също така ще отключи духовни способности и дарби във всеки човек, защото те останаха непроявени в продължение на много цикли, и тъй като шлаката от старите парадигми е трансмутирана, тези вътрешни съкровища чакат да бъдат открити. Обаче се изисква мотивация, намерение и упоритост, за да се синхронизирате с тези по-висши духовни качества, които излизат, за да бъдат разпознати и използвани по начини, които засилват всеки човек и по-големия колектив на човечеството. Когато тези дарби и способности се използват конструктивно за подобряване на изпитването на красотата на живота във всички души, ще бъдат направени големи крачки в индивидуалната и колективната еволюция.

На всеки един човек подобава истински да опознае себе си и да е искрен със себе си, защото това, което може да е добро и правилно за един човек, може да не е добро за друг. Всяка душа е на своето индивидуално пътуване и когато те се приведат в синхрон с тяхната Свръхдуша и духовна група, ще се проявят много чудеса на сътворението на вашия свят. Всяка душа има уникални и красиви дарби, които да прибави към колективния опит, така че важно е да осъзнаете, че любящото ви присъствие тук през тези времена е силно необходимо, за да се увеличи положителното преживяване за всички.

До следващата седмица …

АЗ СЪМ Хиларион

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2013/09/15-22-2013.html

МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments